6 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι αν δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση

Δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση. Δεν έχει έρθει ακόμα για σένα η στιγμή της πρώτης σχέσης, του πρώτου φιλιού. Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου ήσουν πάντα μόνη, αν και περιτριγυρισμένη από κόσμο. Είναι λογικό να περνούν διάφορες, αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Πρέπει να τις διώξεις φυσικά διότι δεν σου κάνουν καθόλου καλό και σου ρίχνουν σίγουρα την αυτοπεποίθησή σου!

Και τι σημαίνει ότι όλες οι φίλες σου έχουν σχέσεις ή ότι έχουν κάνει τουλάχιστον 1-2 σχέσεις στη ζωή τους, ενώ εσύ δεν έχεις καν δώσει ακόμα το πρώτο σου φιλί; Και κλείνεις σε λίγο καιρό τα 18! Χαλάρωσε!

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να σκέφτεσαι όταν δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση!

Ότι δεν αρέσεις σε κανέναν, ότι δεν είσαι όμορφη ούτε ελκυστική

Όλες περάσαμε στην εφηβεία από τη φάση που σκεφτόμασταν αν είμαστε όμορφες, αν θα αρέσουμε… Η ομορφιά είναι ωστόσο κάτι πολύ υποκειμενικό και πέρα και πάνω απ’ όλα είναι η αύρα και ο αέρας που αποπνέεις στους άλλους! Επίσης αν εσύ τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σου! Και, πίστεψέ με, δείχνεις πιο όμορφη!

Ότι σε βλέπουν μόνο φιλικά

Είσαι πολύ φιλική με όλους, αγόρια και κορίτσια και είσαι γενικότερα η… ψυχή της παρέας, το καλό παιδί που όλοι συμπαθούν αλλά το βλέπουν ως φίλη; Μην ανησυχείς κάποιος θα σε δει και διαφορετικά! Μπορεί κιόλας ήδη να σε βλέπει και να μην το ξέρεις!

Ότι δε θα κάνεις ποτέ σχέση στη ζωή σου

Υπερβολή και απαισιοδοξία! Χαλάρωσε κοπελιά! Δε σε πήραν δα και τα χρόνια! Θα κάνεις σχέσεις στο μέλλον, μην αγχώνεσαι! Σημασία έχει να μην απογοητεύεσαι και όλα θα έρθουν με τον καιρό τους!

Ότι είσαι μια αποτυχημένη!

Τέτοιες σκέψεις δεν θα έπρεπε καν να περνούν από το μυαλό σου! Δεν έγινε τίποτα που δεν έχεις κάνει ακόμα σχέση! Ίσα ίσα μπορεί αυτό να δείχνει ότι σκέφτεσαι πιο ώριμα από τους φίλους σου! Και καλύτερα να κάνεις μια σχέση που να αξίζει, παρά να χάσεις τον χρόνο σου και τα συναισθήματά σου για κάτι που δεν αξίζει!

Ότι οι άλλοι θα σκέφτονται αρνητικά για σένα όταν τους ομολογήσεις ότι δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση

Νιώθεις σαν τη μύγα μες στο γάλα; Αισθάνεσαι άβολα; Αρνητικά; Δεν θα έπρεπε! Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους! Πίστεψε στον εαυτό σου και τις επιλογές σου και μη σκέφτεσαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου για σένα!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Θα βρω άραγε κάποιον που να μου κάνει;

Είμαι 18 και δεν έχω φιλήσει ποτέ αγόρι. Αν το καταλάβει, θα ξενερώσει;

Είμαι 20 χρόνων και δεν έχω κάνει ακόμα σχέση. Τι κάνω λάθος;

Iστορίες Αναγνωστών: Είμαι 36 ετών, δεν έχω κάνει ακόμα έρωτα

 

 

 

Σχετικά άρθρα