Του αρέσεις αλλά δεν θέλει να τα φτιάξει μαζί σου. Ποια είναι τα σημάδια;

Δεν είναι απαραίτητο επειδή αρέσεις σε κάποιον να θέλει να τα φτιάξει μαζί σου. Υπάρχουν πολλά κολλήματα που μπορεί να έχει και να μην τα μαρτυρά. Φαίνονται όμως από τη συμπεριφορά του. Άλλωστε αν βγαίνεις ένα εύλογο διάστημα με κάποιον, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς φιλικά αλλά η κατάσταση μένει μετέωρη, τότε κάτι… ύποπτο συμβαίνει!

Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι έτοιμος να τα φτιάξει μαζί σου;

Στέλνει μηνύματα και παίρνει τηλέφωνα αλλά δεν σου ζητάει να βγείτε

Υπάρχουν κάποιοι άντρες (ναι υπάρχουν!) που λατρεύουν να μιλάνε στο τελέφωνο ή να στέλνουν μηνύματα στα social. Μπορεί λοιπόν να μιλάς μαζί του για ώρες, κάθε μέρα, όλη μέρα. Ή τέλος πάντων συχνά. Οι άντρες που το κάνουν αυτό συνήθως χρειάζονται φροντίδα και ψυχική στήριξη. Αλλά αν οι συναντήσεις σας δεν είναι κι αυτές τόσο συχνές όσο τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα, τότε δεν θέλει από σένα σχέση.

Σου λέει να βγείτε αλλά το αφήνει αόριστο

Σου λέει συχνά ότι θέλει να κανονίσετε να τα πείτε από κοντά αλλά δεν σου δίνει μια σαφή μέρα και ημερομηνία; Γι παράδειγμα λέει “θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα από κοντά”, χωρίς όμως να ορίσει μέρα. Κι όταν έρχεται η άλλη εβδομάδα, όλο και κάτι συμβαίνει και το ακυρώνει… Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλει να σε δει. Είτε γιατί του αρκεί αυτό που έχετε, είτε γιατί παίζει ταυτόχρονα και με άλλες, είτε γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει και μέσα του τι θέλει.

Χάνεται για κάποια διαστήματα και έπειτα επανέρχεται

Αν το αφήσεις στο χέρι του σίγουρα θα κάνετε να μιλήσετε τουλάχιστον 1 εβδομάδα με 10 μέρες. Μπορεί και παραπάνω. Όταν σε πάρει, θα βρεθείτε, θα περάσετε τέλεια, μοναδικά, ιδανικά και εκεί που αρχίζεις εσύ να παίρνεις θάρρος, χάνεται και πάλι για κανένα μήνα…

Ε, προφανώς δεν θέλει να τα φτιάξει μαζί σου! Ή τέλος πάντων έχει πολλά θέματα να διαχειριστεί: μια άλλη σχέση, φόβο δέσμευσης και καταπίεσης… Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να του θέσεις ευθέως το ζήτημα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

Όταν συναντιέστε περνάτε τέλεια αλλά δεν κάνει τίποτα για να συναντηθείτε!

zeygari gelane

Του αρέσεις, είναι δεδομένο. Το βλέπεις. Το αισθάνεσαι! Σου το εκφράζει με λόγια ή με τη γλώσσα του σώματός του όταν καταφέρνετε να τα πείτε από κοντά! Κι εκεί εσύ αρχίζεις να ελπίζεις ότι τελικά θέλει κάτι από σένα! Λάθος! Αν δεν κάνει τίποτα, αν δεν επιδιώκει να συναντηθείτε, τότε δεν θέλει σχέση μαζί σου. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα του…

Είναι πάντα πολύ απασχολημένος

Δεν σου αρνείται να βρεθείτε αλλά είναι πάντα πνιγμένος! Μπορεί και να συμβαίνει. Να έχει απαιτητικό πρόγραμμα, που να μην του αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης. Αν ήθελε όμως να σε δει, θα το προσπαθούσε παραπάνω.

Σου λέει ότι του λείπεις αλλά δεν επιδιώκει να σε δει!

Αυτό κι αν σε μπερδεύει! Είναι που κι εκείνος ενίοτε δεν ξέρει τι θέλει. Ειδικά αν έχει καταλάβει τα αισθήματά σου για εκείνον! Αν στα λόγια του λείπεις αλλά στην πράξη δεν κάνει τίποτα, τότε κάτι… ύποπτο συμβαίνει…

lathi-schesi

Τι να κάνεις;

Αν βλέπεις ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω σημάδια στη συμπεριφορά του, τότε έχεις δυο επιλογές. Μπορείς να εξαφανιστείς εντελώς  από τη ζωή του, αν θεωρείς ότι δεν αξίζει να σπαταλάς χρόνο, ενέργεια, συναίσθημα και στεναχώρια για κάποιον που ουσιαστικά δεν σε θέλει.

Από την άλλη, μπορείς να του μιλήσεις ευθέως για το πώς αισθάνεσαι, για το πώς εκλαμβάνεις τη συμπεριφορά του και να αντιμετωπίσετε μαζί ως ενήλικες το ζήτημα. Θα σου εξηγήσει κι εκείνος τι τον εμποδίζει να είναι μαζί σου -αν δεν το ξέρεις ήδη- και πώς μπορεί να είναι η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ σας αν τελικά ναι μεν νοιάζεστε πολύ ο ένας τον άλλο, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε σχέση. Εξαρτάται τι δέσιμο έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας όλο αυτό το διάστημα και πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τον αγαπώ αλλά δεν τον έχω! Γιατί μπλέκω πάντα σε αδιέξοδες σχέσεις;

Το ξέρω ότι με θέλει αλλά δεν κάνει κίνηση… Να του πω ότι τον αγαπώ;

Όταν η αγάπη δεν φτάνει: Τον αγαπάω αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί…

«Κόλλημα», ενθουσιασμός ή αληθινός έρωτας; 5 tips για να τα ξεχωρίσεις

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα