Πότε μια γυναίκα απολαμβάνει ακόμα πιο πολύ το σεξ;

Το πρωκτικό σεξ είναι από μόνο του μια από τις πιο απολαυστικές εκφάνσεις του σεξ, με πολλές γυναίκες να έχουν γίνει… θιασώτες της συγκεκριμένης σεξουλικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και με τους ειδικούς, το πρωκτικό σεξ είναι ιδιαίτερα έντονο και άκρως ερεθιστικό διότι το απαγορευμένο, αλλά και το μη συνηθισμένο, προκαλεί σεξουαλική διέγερση και κάνει την ερωτική επιθυμία ακόμα μεγαλύτερη.

Παράλληλα, στην περιοχή του πρωκτού είναι η απόληξη πολλών αισθητήριων νεύρων με αποτέλεσμα η σεξουαλική επαφή από την λεγόμενη και «πίσω πόρτα» να είναι ό, τι καλύτερο για άνδρες και κυρίως για γυναίκες!

Πώς θα το πας σε… άλλο επίπεδο;

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού το καλύτερο ας δούμε μαζί μια στάση που κάνει το πρωκτικό σεξ να ανέβει επίπεδο και την σεξουαλική σου απόλαυση κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για τη στάση «ορθογώνιο τρίγωνο», κατά την οποία η γυναίκα παίρνει τέτοια στάση, ώστε να διευκολύνει την διείσδυση από τον πρωκτό για τον σύντροφό της.

Πώς θα την κάνεις; Εσύ στέκεσαι πλάτη στον καλό σου σχεδόν κολλητά στο σώμα του. Από τη στάση αυτή, κάνεις μια βαθιά επίκυψη, ώστε οι παλάμες σου να έρθουν να ακουμπήσουν στο πάτωμα. Προσοχή! Τα γόνατά σου δεν πρέπει να λυγίσουν σε καμία περίπτωση, ώστε να συνεχίσεις να δίνεις μια πολύ καλή γωνία στον καλό σου.

Bonus tip: Ο σύντροφός σου στη στάση που είσαι, εάν κι εφόσον θέλεις, μπορεί να σου κρατάει τα χέρια, αντί να τα έχεις στο πάτωμα και να στηρίζεσαι σε αυτά. Επίσης, επειδή η περιοχή αυτή δεν έχει φυσική λίπανση, όπως η περιοχή του κόλπου σου καλό θα είναι να βάλεις όσο το δυνατό περισσότερο λιπαντικό για να μην έχεις δυσφορία από την τριβή με το πέος του καλού σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Πρωκτικό σεξ: Στάσεις για αρχάριες, αλλά και… προχωρημένες!

Μεγάλα οπίσθια: Είναι «ένοχο» το πρωκτικό σεξ;

 

 

Σχετικά άρθρα