5 παράξενα tips ομορφιάς που θα σου… λύσουν τα χέρια!

Όλες θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα όλη μέρα και να μη φαίνονται τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό μας αλλά και να πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο! Σε αυτό βοηθούν οι beauty blogger και οι youtubers που έχουν φροντίσει να δοκιμάζουν κάποια έξυπνα κόλπα ομορφιάς για να μπορείς εσύ να τα εφαρμόσεις άφοβα!

Δες παρακάτω 5 έξυπνα -αν και λίγο παράξενα- tips που θα σου λύσουν τα χέρια!

Κόκκινο κραγιόν για τους μαύρους κύκλους

Κόκκινο κραγιόν για τους μαύρους κύκλους; Σου φαίνεται παράξενο; Κι όμως πολλές youtubers το έχουν δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία! Πώς να το κάνεις; Βάλε μικρή ποσότητα κόκκινου κραγιόν σε πινελάκι και άπλωσέ το προσεκτικά κάτω από τους κύκλους! Στη συνέχεια εφάρμοσε το κονσίλερ που χρησιμοποιείς! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό κυρίως σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα!

Ταλκ για μακριές βλεφαρίδες

Αφού εφαρμόσεις το πρώτο στρώμα μάσκαρας στις βλεφαρίδες και πριν αυτό στεγνώσει και “κοκαλώσει” βάλε στα δάχτυλά σου μικρή ποσότητα ταλκ και βάλτο πάνω στις βλεφαρίδες. θα γίνουν γκρι. Στη συνέχεια, βάλε το δεύτερο στρώμα μάσκαρας. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Μια -καθαρή- κάλτσα για να βάλεις το make-up

Ο ιδανικός τρόπος για να εφαρμόσεις το make up σου είναι το ειδικό σφουγγαράκι. Αν όμως σου χάλασε και δεν έχεις προλάβει να το αντικαταστήσεις τι θα κάνεις; Υπάρχει η λύση της κάλτσας! Φόρεσε την κάλτσα σαν γάντι και χρησιμοποίησέ τη σαν να ήταν σφουγγάρι: ταμπόναρε σιγά σιγά το προϊόν στο πρόσωπό σου!

Παγωμένο νερό για να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι νυχιών

Πόσες φορές ετοιμάζεσαι να βγεις και συνειδητοποιείς ότι τα νύχια σου είναι χάλια; Έχεις χρόνο να τα βάψεις και να στεγνώσουν χωρίς να έχεις ατυχήματα; Πιστεύεις πως όχι. Κι όμως! Υπάρχει η λύση του κρύου νερού! Αφού βάψεις τα νύχια σου και εφαρμόσεις και το γυαλιστικό από πάνω για το καλύτερο αποτέλεσμα, βούτηξέ τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Άφησέ τα μέσα στο μπολ για 5 λεπτά! Μόλις τα βγάλεις θα είναι εντελώς στεγνά!

Στέρεο σαπούνι για τα φρύδια

Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικά προϊόντα για τα φρύδια. Αρκεί λίγο στέρεο (κλασικό) σαπούνι! Τι κάνετε; Το χρησιμοποιείτε ουσιαστικά σαν τζελ. Παίρνετε λίγο σαπούνι, το ανακατεύετε με λίγο νερό για να μην είναι τόσο παχύρρευστο και το απλώνετε πάνω στα φρύδια σας, για να φτιάξετε το σχήμα τους!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 tips ομορφιάς για να έχεις πάντα το τέλειο χαμόγελο!

8 +1 tips για να παραμείνετε στιλάτες στο κρύο

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεσαι ψηλότερη

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα