Ποια στάση στο σεξ αγαπάνε οι γυναίκες;

Μόλις μια στις 10 γυναίκες βρίσκεται σε επαφή με τη σεξουαλικότητά της, σύμφωνα με νέα έρευνα αναφορικά με το σώμα και την αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την διαδικτυακή κλινική euroClinix, αποκάλυψε ότι το 10% των γυναικών «δεν αισθάνεται βέβαιο» για το σώμα ή την ικανότητά του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, σε σύγκριση με το 3% των ανδρών. Η έρευνα βασίστηκε σε 2.000 συνεντεύξεις ενηλίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλλά όταν η ερώτηση φτάνει σε ποια στάση στο σεξ απολαμβάνουν περισσότερο, οι γυναίκες απάντησαν πως αισθάνονται πιο σίγουρες όταν βρίσκονται από κάτω, με το 40% να λέει ότι η ιεραποστολική θέση είναι «η πιο άνετη».

Αντίθετα, η θέση όπου οι γυναίκες βρίσκονται από πάνω, κρίθηκε ως η χειρότερη λόγω της μη αυτοπεποίθησης για το σώμα τους.

Η θεραπεύτρια Sally Baker, αναλύοντας τα ευρήματα της έρευνας, σημείωσε ότι οι γυναίκες επηρεάζονται από τις εξωπραγματικές προσδοκίες που εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Η έρευνα επιβεβαιώνει τη χαμηλή αυτοπεποίθηση που έχουν πολλές γυναίκες, και για το πώς αισθάνονται για το σώμα τους κατά τη διάρκεια του σεξ»,  δήλωσε η Baker.

Πηγή: news.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Στάσεις στο σεξ: 4 συμβουλές για ακόμα καλύτερο… doggy style!

Στάσεις στο σεξ: Άλλος με τη… βάρκα μας!

 

Σχετικά άρθρα