Γιατί το πολύ… σεξ κάνει κακό;

Επιστήμονες, όπως βιολόγοι και γεωλόγοι, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία με την οποία ζητούν από ζευγάρια να μην ερωτοτροπούν στη παραλία της Ίμπιζα, επειδή το υπερβολικό σεξ καταστρέφει τους αμμόλοφους και τα σπάνια φυτά του νησιού.

Το αχαλίνωτο πάθος «υποβαθμίζει» το τοπίο της περίφημης παραλίας του Es Cavallet στην Ίμπιζα, αποκάλυψε ένας επιστήμονας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι υπερβολικές σεξουαλικές συναντήσεις στην περιοχή φέρονται ότι ξεριζώνουν εύθραυστα φυτά που υποστηρίζουν τους χαρακτηριστικούς αμμόλοφους του νησιού.

«Η ελεύθερη πρόσβαση όπως αυτή προκαλεί τη διάσπαση των αμμόλοφων και των δομών τους. Το σύστημα που τους διατηρεί είναι πολύ περίπλοκο και κάθε μεταβολή, όπως αυτή η συνεχής δραστηριότητα, τους επηρεάζει θανάσιμα», δήλωσε η βιολόγος Τζόαν Τσαρλς Πάλερμ σε ισπανική εφημερίδα.

Οι αμμόλοφοι είναι προφανώς αρκετά ελκυστικοί για τα ζευγάρια που αναζητούν την εμπειρία του sex on the beach καθώς αυτοί μπορούν να προσφέρουν κάποια κάλυψη από τα αδιάκριτα μάτια.

Οι αρχές χρειάστηκε ακόμη και να κατασκευάσουν έναν φράκτη για να περιορίσουν την πρόσβαση στις προστατευόμενες περιοχές, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Εντούτοις, οι παθιασμένοι εραστές θα εξακολουθούν να πηδούν πάνω από το φράγμα κάθε μέρα σε μια «διαρκή φρενίτιδα», σύμφωνα με τοπικούς περιβαλλοντικούς ακτιβιστές.

Ο γυμνισμός είναι νόμιμος στην Ισπανία, ωστόσο το σεξ ή το στριπτίζ σε δημόσιους χώρους μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο. Σκηνές σεξ στις παραλίες και τους δρόμους της Ισπανίας εμφανίζονται συχνά στις ειδήσεις και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με αρκετούς ιστότοπους να προσφέρουν βοήθεια για την αναζήτηση του καλύτερου «υπαίθριου σποτ».

Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γυναικεία οπίσθια: Το ιδανικό σχήμα για πρωκτικό σεξ!

Αυνανισμός: Ποια τα οφέλη του για τη γυναίκα

Σχετικά άρθρα