Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: 5 συμβουλές για σεξ χωρίς σταματημό!

Η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ευκαιρία να χαρείς και επίσημα τον έρωτά σου με τον καλό σου είναι… εδώ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη γιορτάσεις με καλό, ποσοτικό και ποιοτικό σεξ!

Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο ότι «το περισσότερο είναι και καλύτερο», αλλά επίσης ότι «εχθρός του καλού το καλύτερο»!

Με απλά λόγια, παρακάτω θα βρεις μερικές απλές και καλές συμβουλές για να κάνεις την αποψινή βραδιά ίσως την καλύτερη βραδιά σεξ που είχε μέχρι τώρα! Έτοιμη; Πάμε…

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Ε, ναι… Άγιος Βαλεντίνος χωρίς κεριά, σαμπάνια και μεταξωτά σεντόνια δεν υπάρχει! Φτιάξε μοναδική ερωτική ατμόσφαιρα για σένα και τον αγαπημένο σου στο δωμάτιό σου ή σε όποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείτε και περάστε μια βραδιά αξέχαστη!

Ντύσου για να γδυθείς!

Δεν το συζητάμε! Απόψε θα πρέπει να φορέσεις ό, τι πιο σέξι και προκλητικό υπάρχει στην ντουλάπα σου σε εσώρουχο. Ζαρτιέρες, στριγκάκια κλπ. είναι στην… ημερήσια διάταξη του Αγίου Βαλεντίνου και, πίστεψέ μας, δεν θα χάσεις!

Χαλάρωσε με ένα αφρόλουτρο

Ένα χαλαρωτικό, ζεστό αφρόλουτρο όχι μόνο θα σε καθαρίσει πλήρως από την ταλαιπωρία της ημέρας, κάνοντάς σε να μοσχοβολάς έρωτα για τον καλό σου, αλλά και θα σε ηρεμήσει, προετοιμάζοντάς σε εγκεφαλικά για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα και αν δεν χαλαρώσουμε, δεν γίνεται δουλειά!

Κάνε sexting

Μην διστάσεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του καλού σου και φυσικά την ερωτική του διάθεση, στέλνοντάς του από νωρίς ερωτικά μηνύματα, όπου θα του περιγράφεις τι θέλεις να σου κάνει, αλλά και να του κάνεις! Μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει περιθώριο για… ντροπές! Επίσης, βεβαιώσου ότι τα στέλνεις στον σωστό αριθμό και όχι σε κάποιον πρώην ή συγγενή!

Κάνε ελαφρά άσκηση

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η γυμναστική συμβάλλει στην έκκριση των ενδορφινών στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει πολύ τη διάθεση, χαρίζοντάς σου κέφι, ευεξία και όρεξη για σεξ! Μην το παρακάνεις, όμως, και μετά δεν μπορείς να πάρεις (ούτε και να σηκώσεις) τα πόδια σου!

Καλή διασκέδαση και Χρόνια Πολλά!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα ιδανικά εσώρουχα για το πιο… αμαρτωλό σεξ της ζωής σου! (ΦΩΤΟ)

Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Η στάση που «δείχνει» τον έρωτά σου

 

 

Σχετικά άρθρα