Πόσες κάνουν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου;

Εάν είσαι παντρεμένη, μπράβο σου πολύ καλά κάνεις! Εάν πάλι δεν είσαι παντρεμένη, τότε σου ευχόμαστε «και στα δικά σου»! Το πιο… καυτό ζήτημα μεταξύ των γυναικών, παντρεμένων ή που θα βρεθούν σύντομα σε έγγαμη κατάσταση, είναι το σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου!

Κάποτε το σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου ήταν πολύ σημαντικό, γιατί κατά πάσα πιθανότητα ήταν και η πρώτη φορά που το ζευγάρι έκανε σεξ μεταξύ του ή ακόμα και στη ζωή τους.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα κάνεις σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου σου. Ας δούμε, όμως, μαζί τι λένε αναγνώστριές μας που πέρασαν την όλη διαδικασία και τελικά ΔΕΝ έκαναν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Σημείωση: Υπάρχει και η εξαίρεση μιας αναγνώστριας που τελικά έκανε σεξ!

Πολύ αλκοόλ

«Ήπιαμε τόσο πολύ και οι δύο στη δεξίωση του γάμου μας που μετά, όχι απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε σεξ, αλλά ούτε και να σταθούμε όρθιοι. Εμένα με πήρε ο ύπνος με το νυφικό…», λέει η Ιωάννα, 33 ετών.

Μεγάλη κούραση

«Ήταν ίσως η πιο κουραστική μέρα της ζωής μου, μέχρι την επόμενη. Με χτύπησαν οι γόβες μου, ήμουν όλη την ώρα όρθια με χαιρετούρες, χορό κλπ. και όταν πια κατά τις 5 το πρωί πήγαμε στο δωμάτιο μας το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ», εξομολογείται η Άννα, 29 χρονών.

Βραδινές… λιγούρες

«Είχαμε πιει αρκετά και με το που τελειώνει το πάρτι και πάμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας είχε πιάσει τρελή πείνα… Παραγγείλαμε κάτι μπιφτέκια με πατάτες τηγανητές και όπως καταλαβαίνετε σεξ δεν κάναμε», λέει η Μαίρη, 27 χρονών.

Συναρπαστικό σεξ

«Μπορεί να ήμασταν… κομμάτια από την κούραση, όχι μόνο της συγκεκριμένης ημέρας, αλλά και όλων των προηγούμενων μηνών, όμως το είχαμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας και για να τηρήσουμε τις παραδόσεις κάναμε τελικά σεξ. Και ήταν υπέροχο», τονίζει η Ασπασία, 40 ετών.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ο χρόνος και ο γάμος σκοτώνουν το σεξ: Μύθος ή αλήθεια;

Σεξουαλική ζωή και γάμος: 5 τρόποι να ανανεωθείς!

 

 

Σχετικά άρθρα