Πρωκτικό σεξ: Πώς θα κάνεις το ιδανικό… ζέσταμα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πιο απολαυστικές αν όχι η απολαυστικότερη μορφή σεξ είναι το πρωκτικό σεξ που αρέσει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Ο λόγος για τον οποίο το πρωκτικό σεξ κυριολεκτικά… σπάει ταμεία είναι ότι στην περιοχή του πρωκτού υπάρχουν πολλές απολήξεις αισθητηρίων νεύρων, κάτι που κάνει τον ερεθισμό μας ακόμα πιο έντονο με αποτέλεσμα να φτάνουμε ακόμα και σε πρωκτικό οργασμό.

Όπως, όμως, κάθε σωματική δραστηριότητα, έτσι και το… άθλημα του πρωκτικού σεξ απαιτεί ένα καλό ζέσταμα, ώστε ειδικά αν είναι η πρώτη ή μια από τις πρώτες σου φορές που το κάνεις να μην είναι η επαφή δυσάρεστη και δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βάλε δάχτυλο!

Το καλύτερο μέσο λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς, για να εξοικειωθείς με την πρωκτική διείσδυση και να μην υποφέρεις από τους πόνους, είναι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να βάλει δάχτυλο στην περιοχή του πρωκτού σου.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, πρόκειται για τη διαδικασία όπου τα δάχτυλα χρηιμοποιούνται για να ερεθίσουν (σε πρώτο στάδιο) τον πρωκτό και την περιοχή γύρω από αυτόν.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή του πρωκτού υπάρχουν δύο σφιγκτήρες, ο εσωτερικός και ο εξωτερικός, που χαρίζουν εξίσου την απόλαυση!

Για τους ειδικούς του σεξ, το δάχτυλο είναι ένα καλό μέσο για να ξεκινήσει κανείς τη διαδιασία του πρωτκικού σεξ, μιας και φέρνει σε σχήμα πέους, σε μικρότερο όμως μέγεθος. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί η δείσδυση με μεαγλύτερα αντικείμενα θα πρέπει να γίνει σταδιακά, ειδάλλως κινδυνεύεις να πάθεις κάποιον τραυματισμό που θα σε φέρει… πίσω στην προσπάθεια που κάνεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βάλε λιπαντικό

Εάν αναρωτιέσαι για τη χρησμότητα του λιπαντικού καλό θα είναι να χρησιμποιήσεις πολύ από αυτό, για να μην υπάρχει έντονη τριβή και τα δάχτυλα του συντρόφου σου να αρχίσουν να διεισδύουν ευκολότερα μέσα σου.

Μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τον κόλπο σου.

Προσοχή στην υγιεινή

Σαφώς και καθαριότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και θα πρέπει να δώσεις μεγάλη βαρύτητα σε αυτή. Ο καλός σου θα πρέπει να έχει κόψει προσεκτικά τα νύχια του, ώστενα μην υπάρχουν παρονυχίδες και να έχει απολυμάνει τα χέρια του ώστε να μην μεταφέρει τυχόν μικρόβια κατά την… ενασχόλησή του με τον πρωκτό σου.

Επίσης, μπορείς πιο πριν να έχεις κάνει ένα κλύσμα με χλιαρό νερό, που θα βοηθήσει το έντερό σου να καθαρίσει πλήρως από τυχόν ακαθαρσίες.

Πώς γίνεται

Αρχικά, οι κινήσεις του καλού σου θα πρέπει να είναι κυκλικές. Δηλαδή στο περίγραμμα του πρωκτού θα πρέπει με απαλές κινήσεις να αρχίσει να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Σταδιακά, μπορεί να πηγαίνει προς το κέντρο του πρωκτού, ώστε μόλις νιώσεις έτοιμη και αρκετά ερεθισμένη να προσπαθήσει να διεισδύσει αρχικά με ένα δάχτυλο κι αν σας παίρνει να βάλει και περισσότερα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτικό σεξ: 2 στάσεις για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό!

Πρωκτικό σεξ: 3 συμβουλές για να μην πονέσεις!

Σχετικά άρθρα