Γιορτή της Μητέρας 2019: 5 diy ιδέες για δώρα για τη μαμά σου!

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και αν δεν έχεις σκεφτεί καθόλου τι δώρο θα κάνεις στη μαμά σου, εμείς σου έχουμε βρει 5 διαφορετικές diy ιδέες που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε κάτι ακριβό! Η αγάπη άλλωστε δεν μετριέται με τα χρήματα! Αυτό που μετράει είναι η σκέψη και η όλη ενέργεια που θα βάλεις στην κατασκευή σου!

Δες παρακάτω τις ιδέες μας και εμπνεύσου για να φτιάξεις κάτι όμορφο με πολλή πολλή αγάπη!

Ένα πινακάκι με ένα πολύ γλυκό μήνυμα

Μια κατασκευή με κουμπιά και ένα γλυκό μήνυματάκι για το πόσο σημαντική είναι στη ζωή σου σίγουρα θα συγκινήσει τη μαμά σου! Μπορείς να φτιάξεις ό,τι σχήμα θες με τα κουμπιά και να γράψεις το μήνυμά σου είτε με γραμματάκια είτε με μαρκαδόρο, με τέμπερες, με ό,τι υλικά θέλεις και σου φαίνονται πιο όμορφα! Φυσικά μπορείς να το τυπώσεις και να το κολλήσεις!

Πάρε ιδέες για σχήματα:

Ένα σταυρόλεξο βασισμένο στη λέξη “μαμά”

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σταυρόλεξο βασισμένο στη λέξη “μαμά”, “μανούλα” ή “μητέρα”, με επίθετα που τη χαρακτηρίζουν.

Δες μερικές ιδέες:

Ή κάτι τέτοιο:

“Παίξε” με φωτογραφίες σας

Ένα κολλάζ φωτογραφιών ή ακόμα και 2-3 φωτογραφίες σας θα είναι όμορφο να συνοδεύουν το δώρο σου.

Δες εδώ κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσες να το φτιάξεις:

Ή κάτι πιο απλό:

Μπορείς να βρεις μια όμορφη κορνίζα στα μαγαζιά σαν την παρακάτω και να βάλεις εκεί τις φωτογραφίες, πιο απλά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κολλάζ με τις ώρες!

Λουλουδάκια από σοκολατάκια!

Ναι, κι οι μαμάδες λατρεύουν τα γλυκά! Οπότε, τι πιο γλυκό από το να της φτιάξεις ένα μπουκέτο λουλούδια από σοκολατάκια! Θα είναι τόσο όμορφο και γλυκό που θα λυπάται να τα φάει!

Για κοτσάνια μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε γλωσσοπίεστρα είτε καλαμάκια ενώ σοκολατάκια μπορείς να βρείς είτε καρδούλες είτε στρογγυλά ή ό,τι άλλο σκεφτείς!

Λαχταριστό δώρο!

Και κάτι πιο απλό: Λουλουδάκια με χαρτόνια

Αν είσαι σε φάση low badget μπορείς να φτιάξεις μια απλή και γλυκιά κατασκευούλα με υλικά που έχεις στο σπίτι: ένα λουλουδάκι ή ένα μπουκέτο λουλούδια με χαρτόνια και άλλα υλικά χειροτεχνίας που σίγουρα θα έχεις ή μπορείς εύκολα να βρεις με πολύ λίγα χρήματα!

 

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η ιστορία πίσω από τη Γιορτή της Μητέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιορτή της Μητέρας 2019: Δείξε στη μαμά σου πως «είναι το το φως στη ζωή σου»

Γιορτή της Μητέρας 2018: 4 εύκολα diy δώρα της τελευταίας στιγμής για τη μαμά σου!

5 diy πρωτότυπα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

 

Σχετικά άρθρα