Πρωκτικό σεξ: Ο απολυτος οδηγός για ηδονή από την… πίσω πόρτα!

Για το πρωκτικό σεξ θα μπορούσαμε να γράψουμε εκατοντάδες άρθρα, τα οποία θα μιλάνε και θα αναλύουν όλα τα επιστημονικά και μη δεδομένα για αυτή την απολαυστικότατη μορφή σεξ.

Πρόκειται για το είδος της ερωτικής επαφής που αποτελεί ταμπού για την κοινωνία και τα μέλη της, μιας κι έχει συνδυαστεί με την έννοια του «ακάθαρτου» και του «μη φυσιολογικού», όμως αναφορικά με την απόλαυση και την ηδονή που προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες απέχει… έτη φωτός από τις πιο συμβατικές μορφές ερωτικής επαφής και σεξουαλικής διαδραστικότητας.

 

Γατί το απολαμβάνουμε;

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, αλλά και βάσει μαρτυριών που υπάρχουν, το πρωκτικό σεξ είναι από τις ηδονικότερες μορφές ερωτικής επαφής, διότι στη συγκεκριμένη περιοχή, δηλαδή την περιοχή του πρωκτού, συγκεντρώνονται οι απολήξεις χιλιάδων αισθητήριων νεύρων που κάνουν τον ερεθισμό στη συγκεκριμένη περιοχή ακόμη εντονότερη.

Υπάρχει πρωκτικός οργασμός;

Σε συνέχεια του παραπάνω στοιχείου, μπορεί να απαντηθεί και το ερώτημα εάν τελικά υπάρχει πρωκτικός οργασμός. Σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως ο κολπικός ή κλειτοριδικός οργασμός ή αν θέλετε ένας συνδυασμός και των δύο.

Ουσιαστικά, επειδή ο ερεθισμός από τον πρωκτό είναι ιδιαίτερα έντονος εφόσον γίνει σωστά και με την κατάλληλη υπομονή, τότε ο γυναικείος εγκέφαλος διεγείρεται τόσο πολύ, που φτάνει σε οργασμό με όλες τις αισθήσεις στο… φουλ.

Έτσι, προκύπτει η αντίληψης της γυναίκας ότι «τελειώνει» με το πρωκτικό σεξ. Στον άνδρα, όντως, υπάρχει ολοκλήρωση καθώς μέσω της διείσδυσης ερεθίζεται το δικό του… σημείο G, που δεν είναι άλλο από μια μικρή περιοχή στον προστάτη, οπότε και από την παρά φύσει διείσδυση ο άνδρας ολοκληρώνει έτσι κι αλλιώς, εκούσια ή ακούσια.

Τα είδη του πρωκτικού σεξ

Μπορεί το πρωκτικό σεξ να είναι μια κατηγορία μόνο του, όμως έχει κι αυτό τις υποκατηγορίες του. Το πρωκτικό σεξ, λοιπόν, διακρίνεται σε τρεις επιμέρους κατηγορίες:

  • τον ερεθισμό δια του στόματος (rimming)
  • τη διείσδυση με δάχτυλα (fingering)
  • τη διείσδυση του πέους ή δονητή

Πώς γίνεται

Μπορεί θεωρητικά να ακούγεται εύκολο να κάνεις πρωκτικό σεξ και να το ευχαριστηθείς, πρακτικά όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Και τούτο, γιατί η από του πρωκτού διείσδυση, ναι μεν είναι απολαυστική για τις έμπειρες γυναίκες, όμως για τις αρχάριες μπορεί να είναι μια επώδυνη διαδικασία, τουλάχιστον στην αρχή της.

Οι ιδανικές στάσεις για να κάνει μια γυναίκα πρωκτικό σεξ είναι δύο:

  • Στα τέσσερα και
  • Μια παραλλαγή του ιεραποστολικού

Στη στάση «στα τέσσερα», στηρίζεσαι στα γόνατα σου βυθίζοντας την κοιλιά σου προς το στρώμα για να χαρίσεις το άνοιγμα του πρωκτού σου στον σύντροφό σου. Είναι μια στάση ιδιαίτερα ξεκούραστη για σένα, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορθώσεις όσο το δυνατό περισσότερο τα οπίσθιά σου για να μπορέσει να διεισδύσει πιο εύκολα ο καλός σου.

Στην παραλλαγή της στάσης «ιεραποστολικό», ξαπλώνεις ανάσκελα και σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά, ώστε να ακουμπήσουν στους ώμους του συντρόφου σου. Με τον τρόπο αυτό, δίνεις μεγαλύτερο άνοιγμα στον σύντροφό σου για να διεισδύσει στον πρωκτό σου, κάνοντας την ερωτική σας επαφή ακόμα πιο απολαυστική.

Πώς θα ερεθιστείς

Το παν στο πρωκτικό σεξ είναι ο ερεθισμός της περιοχής. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα χαλαρή κι όχι σφιγμένη. Κι αυτό, γιατί στην περίπτωση αυτή, επειδή ο μυς του πρωκτού λειτουργεί όπως όλοι οι μύες του σώματός σου, κάνοντας δηλαδή συσπάσεις, οπότε και σε περίπτωση που ζοριστεί σφίγγει. Ένα καλό μασάζ με αιθέρια έλαια θα σου κάνει καλό.

Οι τρόποι για να ερεθιστείς είναι οι εξής: Με τα δάχτυλα και με το στόμα. Με το στόμα, θα πρέπει ο καλός σου να επικεντρωθεί στο «στεφάνι» του πρωκτού, οπότε και σιγά σιγά το σημείο θα αν0ίξει, για να δεχτεί τον δονητή ή το μόριο του καλού σου. Με τα δάχτυλα, αρχικά υπάρχει ένα απαλό μασάζ στην περιοχή, με χρήση λιπαντικού πάντα μιας και η περιοχή σου αυτή δεν έχει την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, οπότε και με τον τρόπο αυτό μειώνεις την τριβή, άρα και τη δυσφορία που μπορεί να νιώσεις.

Τι να αποφύγεις

Συχνά, από βιασύνη ή άγνοια πολλές είναι οι γυναίκες που πάνε κατευθείαν στα… βαθιά, δηλαδή θέλουν – αν και άπειρες – κατευθείαν να πάνε στο κομμάτι της διείσδυσης. Φυσικά και τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα και επίπονα, οπότε και θα πρέπει να πας σταδιακά, κλιμακωτά…

Δοκίμασε, λοιπόν, πρώτα να ερεθιστείς με δάχτυλα ή το στόμα του καλού σου ή και μόνη σου αν θέλεις. Τέλος, καλό θα είναι να δοκιμάσεις και κάποιο ερωτικό βοήθημα (sex toy), όπως είναι η πρωκτική σφήνα, που βγαίνει σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητάς σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από cosmopolitan.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτικό σεξ: Πώς θα κάνεις το ιδανικό… ζέσταμα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωκτικό σεξ: 2 στάσεις για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό!

Σχετικά άρθρα