Αρχική / Διατροφή / Food therapy / Ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ
Ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ thumbnail

Ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ

Με ανάκληση φρέσκων ζυμαρικών προχωράει ο ΕΦΕΤ, επειδή ανιχνεύτηκε η παρουσία αμυγδάλων και κάσιους, στο προϊόν χωρίς ωστόσο αυτά να αναγράφονται στην ετικέτα του.


Τόσο τα αμύγδαλα όσα και τα κάσιους είναι συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία και να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτά. Για το λόγο αυτό ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος προκειμένου να διορθωθεί η ετικέτα.


Πρόκειται για το προϊόν με εμπορική ονομασία «Ravioli alla Zucca», σε συσκευασία των 250 γρ., με αριθμούς παρτίδας 539A, 540C, 540E και 542B και ημερομηνίες λήξης 22/11/2015, 1/12/2015, 3/12/2015 και 14/12/2015, αντίστοιχα, το οποίο παρασκευάζεται από την Ιταλική εταιρεία «Bertagni 1882 Spa» και διανέμεται και πωλείται στην Ελλάδα από την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος.


Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί ανωτέρω προϊόν και είναι αλλεργικοί στα αμύγδαλα και στα κάσιους, να μην το καταναλώσουν.


hotdoc/madata

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X