Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Μήπως ο άνδρας μου είναι gay; Πώς θα το καταλάβω;
Μήπως ο άνδρας μου είναι gay;  Πώς θα το καταλάβω; thumbnail

Μήπως ο άνδρας μου είναι gay; Πώς θα το καταλάβω;

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν ο άντρας μας  προτιμάει πλέον άντρες;


Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός. Μια ένδειξη θα μπορούσε να είναι η έλλειψη ερωτικής επαφής. Αλλά από μόνο του αυτό δεν λέει τίποτα.  Μπορεί να έχει κατάθλιψη ή άγχος κια να επηρεάζεται η σεξουαλική του ζωή από αυτό. Μια ένδειξη είναι ένας άνδρας να μην ασχολείται καν με τις γυναίκες. Αλλά και αυτό πάλι έχει να κάνει και με την ηλικία του άνδρα.


Για τι ηλικία μας μιλά η αναγνώστριά μας; Είναι δύσκολο κάποιος στα 30 – 35 να πει ξαφνικά ότι είναι gay. Θα το είχε καταλάβει πολύ πιο πριν. Ακόμα και αυτοί που δεν το ομολογούνε σε κανέναν ούτε καν στον εαυτόν τους το έχουν ήδη καταλάβει.  


Μία συζήτηση του στυλ μήπως είσαι gay ενώ μπορεί να έχει κάποιο θέμα, κάποιο άγχος, μπορεί να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και να τον πληγώσει ή ακόμα και να τον ευνουχίσει ερωτικά. Αν αποφασίσει να κάνει μια ειλικρινή κουβέντα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικη στον τρόπο με τον οποίο θα μιλήσει. Θα μπορούσε να κάνει μια συζήτηση αν η ίδια θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία που την κάνουν να έχει σοβαρές υποψίες.  


Βεβαίως θα μπορούσε να απευθυνθεί και σε ένα σύμβουλο σχέσεων ή ακόμα και σε έναν ειδικό σεξολόγο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X