Τα 3 απλά βήματα για να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς

Νιώθεις πως είσαι η μοναδική γυναίκα πάνω στον πλανήτη που δεν μπορεί να πετύχει μια σειρά πολλαπλών οργασμών; Και όμως δεν είσαι μόνη!

Υπάρχει ένα πλήθος γυναικών που ψάχνουν με το λυχνάρι να βρουν τον τρόπο που θα τους εξασφαλίζει καθημερινά απανωτούς οργασμούς ή έστω έναν και μοναδικό και απόλυτο.

Πόσα είδη υπάρχουν;

Αλλεπάλληλοι μα ξεχωριστοί

Κάθε οργασμός είναι ξεχωριστός και ευδιάκριτος, με μικρά κενά σημεία που χωρίζουν τον προηγούμενο οργασμό απ’ τον επόμενο. Κατά τον ειδικό του σεξ, Λου Πάγκετ, αυτό το είδος οργασμών μπορεί να παρομοιαστεί με ένα μαργαριταρένιο κολιέ όπου κάθε μαργαριτάρι έχει ένα μικρό κενό από το επόμενο.

Διαδοχικοί και αυξανόμενοι

Κάθε οργασμός εμφανίζεται λίγα λεπτά μετά τον προηγούμενο με ελάχιστη μείωση της διέγερσης στο ενδιάμεσο. Πάλι μιλάμε για ένα μαργαριταρένιο κολιέ που τα μαργαριτάρια απέχουν ελάχιστα το ένα δίπλα στο άλλο με τη διαφορά ότι ο καθένας είναι πιο έντονος από τον προηγούμενο.

Συνεχείς και κλιμακωτοί

Οι οργασμοί χωρίζονται από λίγα δευτερόλεπτα που μπορεί να φτάσουν και το ένα λεπτό. Μπορεί να τους αισθανθείς σαν ένα αυτούσιο οργασμό με πολλούς ενδιάμεσους σπασμούς, που αυξάνουν συνεχώς σε ένταση, σαν ένα μαργαριταρένιο κολιέ με κολλημένα τα μαργαριτάρια μεταξύ τους.

Πώς θα τους πετύχεις;

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το σωστό περιβάλλον θα σου φτιάξει την κατάλληλη διάθεση. Στρώσε καθαρά σεντόνια (κατά προτίμηση μεταξωτά). Χαμήλωσε τα φώτα. Κάνε ένα ντους γιατί η αποτρίχωση κρίνεται απαραίτητη. Βάλε τα πιο σέξι εσώρουχα που διαθέτεις και άσε τα αιθέρια έλαια να πλημμυρίσουν το χώρο με το σαγηνευτικό άρωμά τους.

Απενεργοποίησε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, ενώ αν πρόκειται για φρέσκο ερωτικό σύντροφο, ξεφορτώσου οποιοδήποτε προφανές σημάδι του πρώην σου.

Μην σταματάς!

Αφού απέκτησες τη διάθεση, ξεκίνα είτε μόνη είτε με παρέα με μια ποικιλία προκαταρκτικών. Άγγιξε πρώτα το στήθος ή το λαιμό σου και μετά προχώρησε πιο κάτω ή άσε το σύντροφό σου να το κάνει, χωρίς όμως να υπάρξει απευθείας διείσδυση. Έχοντας τον πρώτο σου οργασμό κλειτοριδικά είναι πιο πιθανό να πετύχεις κατόπιν τους πολλαπλούς.

Ζήτα από τον σύντροφό σου να σταματά τις κινήσεις των χεριών ή των χειλιών του, λίγο πριν τελειώσεις. Το σώμα σου θα συνηθίσει να περιμένει την κορύφωση με αυτήν την μπρος-πίσω τακτική. Μην σταματάς το χάιδεμα της κλειτορίδας σου, ακόμα και αν έχεις μόλις τελειώσει. Κράτα το σώμα σου σε διαρκή σεξουαλική διέγερση, χρησιμοποιώντας είτε τα δικά σου χέρια, είτε του συντρόφου σου, είτε τον δονητή σου.

Επικεντρώσου στην ευχαρίστηση

Πάνω από όλα όμως, μην επικεντρώνεις το μυαλό σου στον οργασμό. Επειδή απόψε θες να νιώσεις πολλαπλούς οργασμούς, δεν σημαίνει ότι αυτοί θα έρθουν αμέσως. Επικεντρώσου στην ευχαρίστηση τη δική σου και του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι με έναν ερωτικό σύντροφο που σε ανάβει και όταν έρθει ο ένας οργασμός, μπορεί να φέρει και την… παρέα του.

Πηγή: www.e-go.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια ζευγάρια «πρέπει» να κάνουν σεξ μέρα παρά μέρα;

Η ερώτηση για τα χλαμύδια και το σεξ που δεν θες να είναι θετική!

Τι σημαίνει όταν μια γυναίκα φωνάζει την ώρα του σεξ;

Βρες ποιος είναι ο τύπος της προσωπικότητάς σου στο σεξ!

Μπορείς να κάνεις σεξ με τον κολλητό χωρίς να τον χάσεις;

Το πλεονέκτημα του one night stand που (ίσως) δεν γνωρίζατε!

Σχετικά άρθρα