Καλύτερη στύση μέσα σε 30 λεπτά; Και όμως γίνεται!

Περισσότερα από 94 εκατομμύρια άνδρες σε όλον τον κόσμο και περίπου 300.000 Έλ­ληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης.

Τα αίτια σε ένα ποσοστό 85% είναι οργανι­κά: Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγεια­κά Προβλήματα, Τραύμα ή Χειρουργική Επέμβαση στον Προστάτη, Βλάβες στη Σπονδυλική Στήλη, Σκλήρυνση κατά Πλά­κας, Ορμονικές Διαταραχές, Αλκοολισμός.

Γράφει ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Τα τελευταία χρόνια οι ραγδαίες εξελίξεις στην επιστήμη μπορούν να βοηθήσουν θε­αματικά όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Εκτός από τα φάρμακα στα οποία μόνο ένα ποσοστό ανδρών ανταποκρίνεται και βεβαίως δεν θεραπεύουν τη δυσλειτουργία της στύσης, την οριστική λύση έρχεται να δώσει μια απλή επέμβαση διαρκείας 30 λεπτών, η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Πρόκειται για μόνιμη λύση!

Η επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο πρό­βλημα της δυσλειτουργίας στύσης είναι ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει ολο­κληρωτικά την ερωτική ζωή του άνδρα αλλά και της συντρόφου του. Η ιατρική τεχνολογία έρχεται για άλλη μια φορά να μας βοηθήσει.

Η πρόθεση είναι μια «αντλία» σιλικόνης που τοποθετείται ενδοπεϊκά και δίνει την απαραίτητη σκληρότητα με το υγρό που περιέχει. Μιμείται δηλαδή απόλυτα τη φυσική στύση και χάλαση. Τοποθετείται από ειδι­κά εκπαιδευμένο ουρολόγο, με μια απλή επέμβαση, η οποία διαρκεί μόλις 30’ και απαιτείται νοσηλεία μιας ημέρας στην κλι­νική.

Η τομή είναι τόσο μικρή, στην κάτω επιφάνεια του πέους και η πρόθεση δεν γίνεται αντιληπτή ούτε ακόμη και από την σύντροφο την ώρα της επαφής. Η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων αποτε­λεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία σε πολλούς άνδρες, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, τους προ­καλούν σοβαρές παρενέργειες ή επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;

Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες και η πολύχρονη εμπειρία έχουν αποδείξει ότι η μέθοδος αυτή θεωρείται η πιο ικανοποιητι­κή σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες θερα­πείες, αφού είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επα­φή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται κα­μία απολύτως «προετοιμασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα και τις ενέσεις.

Οι πεϊκές προθέσεις μεταβλητής σκληρό­τητας τελευταίου τύπου είναι αποτέλεσμα προηγμένης ιατρικής και μηχανικής τεχνο­λογίας, έχουν βοηθήσει περισσότερους από 300.000 άνδρες σ’ όλο τον κόσμο και τα οφέλη που προσφέρουν είναι μοναδικά:

  • Μόνιμη λύση
  • Αυθόρμητη σεξουαλική επαφή
  • Άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα (δυ­νατότητα στύσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας)
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα (η πρόθε­ση δεν γίνεται αντιληπτή είτε το πέος είναι σε στύση είτε σε χαλάρωση)
  • Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνο­νται φυσιολογικά.
  • Αποφεύγεται η συνεχής οικονομική επι­βάρυνση για αγορά φαρμάκων και ενέσε­ων.

Καλύτερη στύση εντός 30 λεπτών

Κάθε ημέρα περίπου 70 άνδρες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της στύσης τους με τοποθέτηση πεϊκής πρό­θεσης, αποτελεσματικά, υπό την προϋπόθεση ότι η επέμβαση πραγματοποιείται από έμπειρες επιστημονικές ομάδες.

Εξάλλου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιά­ζουν τα αποτελέσματα κλινικής μελέτης σύμφωνα με τα οποία το ποσοστό ικανοποίησης των ανδρών μετά από το­ποθέτηση πεϊκής πρόθεσης ανέρχεται στο 93% ενώ των συντρόφων τους στο 92%.

Σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, διαρκώς αυξανόμενος είναι  αριθμός των ανδρών που με επιτυχία  στην Ελλάδα, αλλάζουν σε 30 λεπτά τη σεξουαλική τους ζωή για πάντα.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Χειρουργός
Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

«Μύθος» ή πραγματικότητα; Δεν έχει στύση επειδή δεν με θέλει;

Τα 5 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζεις για τη στύση

Απώλεια στύσης: 5 αμήχανες στιγμές και τι να κάνεις

Σχετικά άρθρα