Πώς θα οργανώσεις το τέλειο πάρτι για τις Απόκριες;

Προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών και επειδή συνήθως είμαστε της τελευταίας στιγμής ακόμα δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το τι θα ντυθείς, δεν σε έχει απασχολήσει  καν αν θα ντυθείς…  Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε όλη την παρέα σου!  Οπότε δεν αγχώνεσαι! Από την άλλη, τελευταία έχει αρχίσει να… τριβελλίζει στο μυαλό σου η ιδέα να οργανώσεις ένα αποκριάτικο πάρτι. Δεν είναι κακό! Πρώτη φορά στο δικό σου φοιτητόσπιτο, μακριά από τους γονείς! Οι Απόκριες είναι μια τέλεια φάση για να μαζευτείς με την παρέα σου και να το… κάψετε!

Πώς να οργανώσεις το πάρτι χωρίς να σου φύγει μια περιουσία;

Προσφέρεις μόνο το σπίτι – τα υπόλοιπα βερεσέ!

Εσύ είχες την ιδέα. Η υλοποίηση θα γίνει ομαδικά. Βάζετε όλοι μαζί χρήματα για φαγητά και ποτά. Δεν χρειάζεται καν να μπεις στη διαδικασία! Εκτός βέβαια αν θέλεις να επιδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες στην παρέα σου! #not!

Στόλισε το σπίτι!

Πώς να στολίσεις αποκριάτικα το σπίτι; Με σερπαντίνες και γιρλάντες, μάσκες και καπέλα. Είτε αυτά που δεν φοράς, είτε κάποια -φτηνά- που θα αγοράσεις! Φυσικά μπορείς άμα θέλεις να φτιάξεις κιόλας κατασκευές με χαρτόνια!

apokries

Όρισε το θέμα του πάρτι!

Για να είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό ένα πάρτι είναι προτιμότερο να έχει ένα θέμα! Τι να είναι; Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εμπνεύσου από τους αγαπημένους σου ηθοποιούς, τα αγαπημένα σου σίριαλ, εκπομπές ή και την επικαιρότητα… Μπορεί για παράδειγμα το θέμα σου να ναι Game of Thrones, Master Chef, Survivor, Oscars…

Φρόντισε την εμφάνισή σου!

Όποιο και να είναι το θέμα, θα είσαι η βασίλισσα της βραδιάς, οπότε πρέπει να λάμπεις! Φρόντισε να φορέσεις κάτι ανάλογο και να κάνεις και το τέλειο μακιγιάζ που θα σε αναδεικνύει! Και ας ελπίσουμε ότι θα φανεί αυτός που θέλεις πολύ να έρθει!

Μουσική!!!

Το Youtube έχει κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα για ένα πάρτι! Ωστόσο, για να μην ψάχνεις όλη την ώρα, ή επίλεξε λίστες Youtube να παίζουν ή φτιάξε Playlists με αγαπημένα τραγούδια που έχεις στο pc! Είναι καλό να ορίσεις κάποιον υπεύθυνο για τη μουσική για να μην έχεις συνέχεια το νου σου!

parti apokries 2

Βάλε ειδοποιητήριο στην πολυκατοικία!

Είναι σίγουρο ότι το πάρτι θα πάει μέχρι αργά! Για να μην έχεις τίποτα φασαρίες βάλε ένα ειδοποιητήριο στην πολυκατοικία που θα ζητάς την κατανόηση τους! Να έχεις το νου σου ωστόσο, να χαμηλώσεις την ένταση της μουσικής μετά τις 23.00 ή τουλάχιστον μετά τις 00.00…

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εντυπωσιακές diy αποκριάτικες εμφανίσεις της τελευταίας στιγμής!

30 πανεύκολες diy ιδέες για αποκριάτικες εμφανίσεις

Τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά μακιγιάζ για τις Απόκριες και όχι μόνο!

5 εύκολες αλλά εντυπωσιακές ιδέες μακιγιάζ για βραδινή έξοδο!

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα