Τι προϊόντα να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το τέλειο μπλε στα μάτια σου;

Η τάση των 80΄s με το έντονο μπλε στα μάτια που επικρατούσε και τον χειμώνα συνεχίζει να είναι trend και το καλοκαίρι και ταιριάζει πολύ και στο mood της εποχής!

Το… θράσος που φέρνει την επιτυχία!

Γιατί κάνει εντύπωση το μπλε στα μάτια; Όπως λένε οι ειδικοί της ομορφιάς, απέχει πολύ από το χρώμα της επιδερμίδας σου και αυτό το κάνει να φαίνεται γοητευτικό! Εννοείται βέβαια ότι πρέπει κι εσύ να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει!

Παράλληλα, το μπλε, που είναι ένα έντονο χρώμα για μακιγιάζ, σου φτιάχνει τη διάθεση (σε σένα και τους γύρω σου) και αποτελεί ένα όπλο ελευθερίας στα χέρια σου!

Τόλμησέ το! Βάλε χρώμα! Και δεν θα το μετανιώσεις!

Πώς να το πετύχεις;

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις στο βλέμμα σου, θα κάνεις και την επιλογή των προϊόντων!

Για ένα color block μπλε

Αν θέλεις έντονο μπλε σε όλο σου το μάτι, για να παραπέμπεις εντελώς σε… θεά των 80’s, τότε μπορείς να επιλέξεις προιόντα με κρεμώδη υφή σε απόχρωση μπλε marine ή και γαλάζιο.Φυσικα υπάρχουν και τα χοντρά μολύβια σκιές που είναι πιο εύκολα στη χρήση και έχουν και ένα ωραίο και έντονο αποτέλεσμα!

Για ένα βλέμμα… μυστηριώδες!

Για ένα βλέμμα πιο μυστηριώδες, να επιλέξεις σκιές σε μορφή πούδρας, πιο διακριτικές ενώ μπορείς να κάνεις ένα smokey συνδυάζοντας το μπλε είτε με ασημί για έντονο αποτέλεσμα είτε με χρυσό ή μπεζ για πιο διακριτικό!

Μυστηριώδες βλέμμα σού προσφέρει και το μπλε eyeliner! Για ένα πιο 80’s αποτέλεσμα, προχώρησε τη γραμμή λίγο πιο πέρα από την ακριανή γωνία του ματιού, α λα Κλεοπάτρα!

Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα

Μπορείς να προσθέσεις λίγο μπλε μολύβι μέσα στις κάτω βλεφαρίδες ή να κάνεις μια πιο διακριτική μπλέ γραμμή με το μολύβι ή ακόμα να χρησιμοποιήσεις λίγη μπλε σκιά στην ακριανή γωνία του ματιού

Για τις πιο τολμηρές!

Μπλε μάσκαρα! Είναι της μόδας φέτος η χρωματιστή μάσκαρα, με την μπλε απόχρωση να έχει πάντα την τιμητική της θέση!

https://www.instagram.com/p/BzBZ8cIoEYM/?utm_source=ig_web_copy_link

Για πιο έντονο αποτέλεσμα, πάρα μπλε marine μάσκαρα και για πιο σικάτο και διακριτικό μπλε σκούρα! Φυσικά τίποτα δεν σε εμποδίζει να συνδυάσεις μπλε σκιά με μοβ μάσκαρα, που είναι και το αγαπημένο μας χρώμα!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπλε μακιγιάζ: Όλα τα μυστικά για το νέο trend με άρωμα 80΄s!

Χρυσή σκιά: Πώς να τη φορέσεις ανάλογα με την περίσταση;

Πράσινη σκιά: Πώς να τη φορέσεις σωστά;

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα