Υλικά
- ½ φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα
- ¼ φλιτζάνι ηλιόσποροι
- ¼ φλιτζάνι σπόροι κολοκύθας
- ½ φλιτζάνι βρώμη
- 12 χουρμάδες
- ½ τεμαχισμένη καρύδα
- 1 φλιτζάνι σταφίδες
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
Για την επικάλυψη
- ½ φλιτζάνι τεμαχισμένη καρύδα
Παρασκευή
Βήμα 1 Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, προσθέστε όλα τα συστατικά του μείγματος και χτυπήστε.
Βήμα 2 Σε ένα μεγάλο πιάτο ή μπολ, τοποθετήστε την τεμαχισμένη καρύδα για την επικάλυψή σας.
Βήμα 3 Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και στη συνέχεια πάρτε μια κουταλιά της σούπας και βγάλτε μια μερίδα. Τοποθετήστε το στην παλάμη του χεριού σας, πιέστε το σφιχτά και μετά κυλήστε με τα δύο χέρια. Τοποθετήστε στη τριμμένη καρύδα, κυλήστε το στο παλτό και στη συνέχεια κυλήστε ξανά ανάμεσα στα χέρια σας για να εξομαλυνθεί.
Βήμα 4 Ψύξτε και αφαιρέστε 30 λεπτά πριν το σερβίρετε.