10 τρόποι για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

Το βλέμμα είναι ένα από τα “κύρια” όπλα ενός ανθρώπου και ειδικά μιας γυναίκας κάθε στιγμή της καθημερινότητας του! Εννοείται ότι όλες θέλουμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα! Πώς θα το πετύχεις; Με 10 διαφορετικά τρικ που πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Κονσίλερ και αντιρυτιδική κρέμα!

Οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι “σκοτεινιάζουν” το βλέμμα και δείχνουν τα μάτια μικρότερα! Οπότε είναι απαραίτητο να… σβήσεις τα σημάδια του χρόνου με μια αντιρυτιδική κρέμα και στη συνέχεια ένα διορθωτικό κονσίλερ! Επίλεξε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα σου ή από το make up σου αν φοράς για να φωτίσει το βλέμμα σου!

concealer

Ψαλίδι βλεφαρίδων!

Βάλε στη ζωή σου το γκατζετάκι που δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες σου! Όταν αυτές είναι ίσιες, δημιουργούν σκιά στο βλέμμα σου και μικραίνουν το μάτι!

Μάσκαρα!

Το απόλυτο γκάτζετ που δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου! Επίλεξε μια μάσκαρα που να μακραίνει τις βλεφαρίδες και μην αμελείς τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος τους!

mascara

Eye-liner!

Η λεπτή γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες εγγυάται τέλειο βλέμμα! Ωστόσο, αν δεν ξέρεις πολύ καλά να τη σχηματίσεις, επίλεξε αντί για μολύβι, ένα λεπτό eyeliner ή χρησιμοποίησε διάφορες τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια γραμμή!

Φρύδια!

Το έχουμε ξαναπεί ότι τα φρύδια είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να αμελείς στην εμφάνισή σου! Φτιάξε το σωστό σχήμα με τα κατάλληλα εργαλεία ή και τη βοήθεια ενός ειδικού!

frydia

Σκιά με λάμψη!

Μια σκιά ματιών με λίγη λάμψη θα τονίσει την περιοχή πάνω από τα μάτια σου και θα κάνει το βλέμμα σου να… λάμπει!

Λευκό μολύβι κάτω από το μάτι!

aspro molyvi

Ένα λευκό ή και nude μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού “ανοίγει” το βλέμμα και τονίζει όμορφα τα μάτια σου, χωρίς υπερβολές!

Μη βάλεις κραγιόν!

Αν θέλεις όλα τα μάτια να στραφούν στο βλέμμα σου, μη βάλεις κραγιόν στα χείλη! Άλλωστε κι όλοι οι make up artists το λένε αυτό: πρέπει να τονίζεις ή μάτια ή χείλη. Επίλεξε ένα lip gloss ή ένα ανοιχτό ρόζ για τα χείλη σου, ίσα για να μη φαίνονται απεριποίητα!

Λάμψη στις εξωτερικές γωνίες των ματιών

skia matia

Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, φρόντισε να τονίσεις την εξωτερική γωνία του ματιού σου με μια σκιά σε πιο σκούρα απόχρωση από το δέρμα σου.

Τόνισε τις εσωτερικές γωνίες των ματιών

Για τις εσωτερικές γωνίες των ματιών επίλεξε μια σκιά ανοιχτή, λίγο πιο ανοιχτή από αυτή που έχεις εφαρμόσει στο υπόλοιπο μάτι, ώστε να “ανοίξεις” το βλέμμα!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από viepratique.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

5 παράξενα tips ομορφιάς που θα σου… λύσουν τα χέρια!

Μάσκαρα: 10 top λάθη που κάνεις όταν την εφαρμόζεις

Φωτεινό βλέμμα με άσπρο eye liner

Έχεις μικρά μάτια; 5 τρικ για να φαίνονται μεγαλύτερα

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα