Του είπα ότι μου αρέσει εδώ και δυο χρόνια κι εκείνος απάντησε… «Οk»

Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Στο Λύκειο μου άρεσε τα τελευταία δυο χρόνια ένας συμμαθητής μου ο οποίος όμως ήταν στην πιο δημοφιλή παρέα του σχολείου. Η συγκεκριμένη παρέα εμένα και τις φίλες μου μας σχολίαζαν και μας θεωρούσαν παρείσακτες. Δεν μιλάγαμε καθόλου, παρόλο που ήταν στο ακριβώς πίσω θρανίο. ούτε όταν τον συναντούσα εκτός σχολείου με χαιρετούσε…

Του είπα οτι μου άρεσε εδώ και δυο χρόνια

Φέτος αυτό το παιδί ξαναδίνει Πανελλήνιες . Επειδή δεν μπορώ να τον ξεχάσω, το Πασχα έκανα την κίνηση και πήγα και του μίλησα ( να σημειώσω ότι δεν είχα ποτέ καμία απολύτως επαφή μαζί του και είμαστε πάντα σαν δυο άγνωστοι) . Του είπα οτι μου άρεσε εδώ και δυο χρόνια αλλά δεν τολμούσα κάτι εξαιτίας της παρέας του. Ήταν πολύ συγκαταβατικός και ευγενικός και με διαβεβαίωσε οτι αυτός τουλάχιστον δεν έχει κάποια άσχημη άποψη για μένα.

agapi kardoules filia

Ωστόσο δεν είπε κάτι άλλο. Ένα απλό “οκ” και το λήξαμε εκεί. Από τότε, όποτε με βλέπει έξω με χαιρετάει με ένα απέραντο χαμόγελο από εκεί που δεν χαιρέταγε καθόλου.

Ήταν ψυχρός στο Instagram

Φαίνεται ότι δεν το έχει πάρει πάνω του αυτό που του είπα. Προχθές του έστειλα μήνυμα στο Ίνσταγκραμ (βλέπει όλες μου τις ιστορίες), να του πιάσω κουβέντα για τις Pανελλήνιες. Αυτός όμως ήταν πολύ ψυχρός, απάνταγε ευγενικά αλλά δεν ρώτησε κάτι για μένα (πώς είμαι πχ) και έτσι το σταμάτησα μετά από δυο μηνύματα.. Είναι δυο βδομάδες πριν δώσει Πανελλήνιες αλλά αν ενδιαφερόταν πιστεύω θα με ρώταγε ένα “εσύ τι κάνεις” τουλάχιστον!

Φαίνεται ότι δεν με θέλει…

Μου αρέσει ακόμη πολύ και το κακό είναι πως μου έχει φερθεί πολύ σωστά όσες φορές τον πλησίασα! Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν με θέλει… Είναι δύσκολο να τον βρω από κοντά λόγω απόστασης και επειδή δεν κάνω παρέα με κανέναν από την παρέα του και ούτε πρόκειται γιατί τα άλλα παιδιά όντως δεν με συμπαθούν!

paidia-i-erotas

Στο ερώτημά σας απάντησε η Μίνα Κάνταρου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια

Είναι πολύ θαρραλέο το ότι άνοιξες τη καρδιά σου στο αγόρι αυτό μιας που σε ενδιέφερε καιρό και ειδικά από τη στιγμή που ένιωθες έτσι από την παρέα του.
Ειναι ευχάριστο που και ο ίδιος το χειρίστηκε με θετικό, ευγενικό τρόπο. Παρόλα αυτά φαίνεται να είναι σε μια δύσκολη περίοδο τώρα με τις Πανελλήνιες και ίσως το μυαλό του είναι εκεί.
love triliza
Εάν ενδιαφέρεται για σένα θα κάνει κίνηση μιας που ξέρει πως νιώθεις. Εάν δεν το προχωράει μπορεί να σημαίνει ότι θέλει μια πιο φιλική σχέση μαζί σου.
Δώσε λίγο χρόνο και δες πώς θα χειριστεί την όλη σχέση σας!

Σχετικά άρθρα